Upshift – Україна

Дві хвилі UPSHIFT Україна в Сєвєродонецьку – done!

Ми шукали слово, яке б чітко відобразило те, що ми зараз відчуваємо. І знайшли. Захоплення. Це сильне піднесення радісних почуттів як вияв найбільшого задоволення ким- або чим-небудь. Саме це ми відчуваємо зараз. Бо провели дві хвилі UPSHIFT Україна в Сєвєродонецьку 😁 І дуже радіємо, адже у нас все вийшло)) Хоча на самому початку були зооооовсім інші слова: […]

Ми шукали слово, яке б чітко відобразило те, що ми зараз відчуваємо. І знайшли.

Захоплення. Це сильне піднесення радісних почуттів як вияв найбільшого задоволення ким- або чим-небудь. Саме це ми відчуваємо зараз. Бо провели дві хвилі UPSHIFT Україна в Сєвєродонецьку 😁 І дуже радіємо, адже у нас все вийшло)) Хоча на самому початку були зооооовсім інші слова: хвилювання, тривога. А зараз: захоплення, вдячність, гордість 😊

Ось що маємо у підсумку: ми виховали 80 молодих агентів змін в Сєвєродонецьку, створили 20 проєктів для різних громад міста, зробили тисячі знімків і відео, змусили посміхатись всіх без виключення, бо в UPSHIFT по іншому не виходить!

За результатами другої хвилі з 10 команд-учасниць 5 отримали фінансову підтримку своїх проєктів на загальну суму близько 250 тисяч гривень. До топ-5 увійшли:
🔸Rainbow room: творчий простір на базі школи у віддаленому мікрорайоні
🔸 ShieldUP: курси з самооборони для підлітків
🔸 Open Studio Club: створення студії для блогерів-початківців
🔸 Проведення безкоштовних занять з сучасного мечевого бою
🔸 Easy Script: курси з веб-програмування.

За час навчання учасники/ці UPSHIFT Україна опанували навички проєктного менеджменту: детально аналізували проблему, цільову аудиторію, стейкхолдерів; пропрацювали виклики проєкту; виробили найкращі рішення та практики розв’язання проблеми, яку вони піднімали; побудували прототипи власних проєктів; розробили бюджет. У підсумку команди створили повноцінні й готові до реалізації проєкти.

Незалежно від рішення журі, кожен учасник і учасниця залишилися з подарунками: вони отримали сертифікати UPSHIFT Україна, флешки-браслети та брендовані світшоти і футболки.

Традиційні слова подяки всім причетним! Побажання сил і терпіння в процесі реалізації молодіжних проєктів! До нових зустрічей))

Проєкт реалізує UNICEF Ukraine та Фонд “Професійний розвиток Харкова” за фінансової підтримки Уряду Японії