Upshift – Україна

Хаб Антипаніка: не панікуємо, а діємо!

Стартував новий проект від UPSHIFT Україна – Хаб Антипаніка. Це курси і тренінги, які забезпечать безпеку в надзвичайних ситуаціях. Реєстрація на навчальний курс не обмежує бажаючих ні за віком, не за будь якими іншими критеріями. Demo Day зібрав велику кількість бажаючих познайомитись з лекторами та змістом навчальної програми, що включає: Кожен з лекторів розповів в […]

Стартував новий проект від UPSHIFT Україна – Хаб Антипаніка. Це курси і тренінги, які забезпечать безпеку в надзвичайних ситуаціях. Реєстрація на навчальний курс не обмежує бажаючих ні за віком, не за будь якими іншими критеріями.

Demo Day зібрав велику кількість бажаючих познайомитись з лекторами та змістом навчальної програми, що включає:

  • надання першої медичної допомоги;
  • основи самооборони;
  • правила поведінки під час надзвичайних ситуацій: пожежі, руйнування, аварії, потрапляння в натовп;
  • виживання в безлюдній місцевості: ліс, гори, снігові замети, водойми;
  • дії цивільного населення при попаданні в зону бойових дій

Кожен з лекторів розповів в чому буде полягати його навчальний курс та провів міні-вікторину, по завершенні яких учасники отримали пам’ятні подарунки.

Це було не тільки цікаво та весело, але й дуже корисно. Чим більше населення буде знати основні положення щодо поведінки у надзвичайних ситуаціях, тим більше вірогідність вийти з них цілими і неушкодженими.

Ментор команди Лариса Жиліна провела велику роботу з учасницями команди. Кожна з них відповідала за окремий блок робіт – дизайн, ведення сторінок в соціальних мережах, домовленість зі спікерами, замовлення сувенірної продукції, реєстрація та зустріч гостей.

Дякуємо команді за якісну організацію та бажаємо успіху у продовженні реалізації проекту!