Upshift – Україна

Відкрився дитячий вільний простір у школі №79

Сьогодні відбулось відкриття дитячого вільного простору в Харківській загальноосвітній школі І-ІІ ступенів №79 Харківської міської ради Харківської області. Приміщення було відремонтоване завдяки плідній командній роботі учасників першої хвилі UPSHIFT Україна – Анастасії Коваленко, Дмитра Сінченка, Данили Житницького та менторки Альони Галіциній. Активну участь у підготовці приміщення брала Адміністрація школи. Для організаторів це завдання було дуже […]

Сьогодні відбулось відкриття дитячого вільного простору в Харківській загальноосвітній школі І-ІІ ступенів №79 Харківської міської ради Харківської області.

Приміщення було відремонтоване завдяки плідній командній роботі учасників першої хвилі UPSHIFT Україна – Анастасії Коваленко, Дмитра Сінченка, Данили Житницького та менторки Альони Галіциній. Активну участь у підготовці приміщення брала Адміністрація школи.

Для організаторів це завдання було дуже важливим, тому що школа знаходиться в віддаленому районі міста, де майже немає зон для безпечного відпочинку та розваг.

Тепер велика світла кімната обладнана проектором та екраном, а також усім необхідним для затишного відпочинку – сучасними кріслами, пледами, столом зі стільцями, наборами настольних ігор.

Менторка команди розказала, що вони планують не тільки розважальні заходи, але й співпрацю з освітніми проектами, що реалізують інші команди, які брали участь у різних хвилях UPSHIFT Україна.

Дуже приємно бачити втілення проекту та посмішки на дитячих обличчях. Тепер у молоді є своє приміщення, де вони з задоволенням будуть проводити свій вільний час.