Upshift – Україна

Відкрилась інклюзивна студія танцю Total Answer Dance

20 березня у Державному навчальному закладі «Регіональний центр професійної освіти інноваційних технологій будівництва та промисловості» стартував проект Total Answer Dancе, що здобув грант у третій хвилі UPSHIFT Україна. Це інклюзивний проект спрямований на розповсюдження танцювальної культури серед молоді із залученням до занять підлітків з інвалідністю. Протягом  трьох місяців команда та інші студенти, які приєдналися до […]

20 березня у Державному навчальному закладі «Регіональний центр професійної освіти інноваційних технологій будівництва та промисловості» стартував проект Total Answer Dancе, що здобув грант у третій хвилі UPSHIFT Україна. Це інклюзивний проект спрямований на розповсюдження танцювальної культури серед молоді із залученням до занять підлітків з інвалідністю.

Протягом  трьох місяців команда та інші студенти, які приєдналися до цього проекту – усього 20 молодих людей – працювали над реалізацією свого задуму. Вчора двері студії відкрилися для усіх бажаючих.

Привітати команду з відкриттям прийшли представники багатьох навчальних закладів, в тому числі Харківського спеціального навчально-виховного комплексу для слабочуючих дітей, де учасники Total Answer Dancе проводили танцювальний флешмоб для всіх учнів. 

Гості заходу побачили виступи студії «Оскар Денс», театру сучасного танцю «Нове покоління», студії спортивної акробатики Єлизавети Зеленської, театру сучасного танцю «Urban Dance» та колективу ініціаторів танцювальної студії – Total Answer Dancе.

Марина Ладиженська, керівниця програми UPSHIFT Україна:На реалізацію цього проекту ми дійсно дуже чекали. Це один з тридцяти проектів, реалізація яких стала можливою завдяки UPSHIFT Україна. Головна мета цієї програми полягає в тому, що молодь робить руками молоді те, що цікаво і потрібно молоді. І сьогодні, дивлячись на команду та усіх, хто приєднався та підтримував цей проект на шляху до його реалізації, ми розуміємо, що вкладення в нашу молодь – це самі вигідні вкладення, які зараз може зробити спільнота.

Карина Пивоварова, учасниця UPSHIFT Україна, лідер колективу Total Answer Dance:Ми пройшли дуже великий шлях, і це було дуже непросто. Наша команда проектувала дизайн студії, шукала та закуповувала матеріали. Протягом трьох місяців роботи над проектом кожен з нас вклав в цю студію частинку своєї душі. І сьогодні ми дуже раді, що відкриття зібрало стільки небайдужих людей та однодумців. Ми вдячні всім хто підтримував нас, та дякуємо команді UPSHIFT, за те що повірили в наш проект.

Перше заняття в студії відбудеться 27 березня. За графіком заняття проходитимуть двічі на тиждень, навчатися молодь буде безкоштовно. Вік, на який розрахована навчальна програма – від 14 до 20 років. Суть проекту полягає в об’єднанні людей, які зможуть навчатися танцям у дружній атмосфері під керівництвом підготовлених та досвідчених фахівців.