Upshift – Україна

Завершилася друга хвиля проекту UPSHIFT Україна

З 12 по 14 жовтня пройшов другий етап проекту UPSHIFT.  В якості затишного майданчику для роботи команд був обраний просторий зал Харківського Національного Університету ім. Каразіна. Тут командам були надані всі умови для розкриття їх творчого потенціалу і конструктивної роботи над своїми ідеями. Учасники здивували своїм бажанням рухатися до змін. Нові ідеї надихають і надають […]

З 12 по 14 жовтня пройшов другий етап проекту UPSHIFT.  В якості затишного майданчику для роботи команд був обраний просторий зал Харківського Національного Університету ім. Каразіна. Тут командам були надані всі умови для розкриття їх творчого потенціалу і конструктивної роботи над своїми ідеями.

Учасники здивували своїм бажанням рухатися до змін. Нові ідеї надихають і надають динаміку всім оточуючим, постійно заряджаючи позитивною енергією.

Ми щиро віримо в те, що кожен учасник UPSHIFT зможе досягти поставлених цілей. Ми в свою чергу будемо продовжувати підкріплювати впевненість усіх команд і допомогати удосконалювати ідеї молоді. Адже прагнення до кращого – та сама рушійна сила, яка сьогодні необхідна для побудови нашого спільного майбутнього. 

Нагадаємо, що проект реалізує ЮНІСЕФ Україна та Фонд “Профессиональное развитие Харькова” за підтримки Європейського Союзу.