Upshift – Україна

Здобутки третьої хвилі UPSHIFT: досвід та нові проекти

З 9 по 11 листопада на території Харківського національного університету імені В.Н.  Каразіна відбулося навчання та нагородження десяти команд, які представили свої розробки у рамках проекту UPSHIFT. Спрага до нових знань та плідна робота надихала команди протягом усіх трьох днів. Незважаючи на інтенсивність навчання, учасники та ментори не відчували втоми, а навпаки – заряджали своєю […]

З 9 по 11 листопада на території Харківського національного університету імені В.Н.  Каразіна відбулося навчання та нагородження десяти команд, які представили свої розробки у рамках проекту UPSHIFT.

Спрага до нових знань та плідна робота надихала команди протягом усіх трьох днів. Незважаючи на інтенсивність навчання, учасники та ментори не відчували втоми, а навпаки – заряджали своєю енергією усіх оточуючих.

Вже на початку третього дня за кожним з проектів був закріплений конкретний план дій, що був створений завдяки плідній командній роботі. На цьому етапі розробки презентуються, після чого журі робить вибір на користь п’яти команд, чиї проекти можуть стати найбільш соціально вагомими та корисними.

Цього разу фінансування отримали проекти «Техноспорт hub», «Танцювальні послуги для всіх», проект психологічної підтримки дітям і їх батькам «Виправи помилки майбутнього», куточок для відпочинку і творчості «Студентський мінімалізм», а також проект «We are not shy!» з темою популяризації сексуальної освіти для підлітків.

Разом з тим організатори постійно нагадують про те, що в UPSHIFT не існує переможців і переможених. Сертифікат учасника та корисні поради експертів отримує кожен член команди. А найбільш вагомою цінністю участі у проекті є усвідомлення того, що ідеї молоді можуть бути дійсно корисними, тому важливо їх удосконалювати і невпинно шукати способи реалізації.

Нагадаємо, що проект реалізується UNICEF Ukrainе та Фондом “Професійний розвиток Харкова” за підтримки Європейського Союзу. Четвертий набір команд триватиме до 30.11.2018. Учасником UPSHIFT може стати мешканець міста Харків віком від 14 до 21 років у складі команди від 3 до 5 чоловік.