Upshift – Україна

Проект UPSHIFT у дії: підсумки перошої хвилі

Нам дуже приємно повідомити про відкриття нових талантів у нашому першому турі, що проходив з 14 по 16 вересня. Це були дні плідної роботи, що надихали всіх учасників та менторів на пошуки шляхів для втілення задумів команд.  Початок праці над проектами – це завжди хвилююча мить як для менторів, так і для учасників. Але всіх […]

Нам дуже приємно повідомити про відкриття нових талантів у нашому першому турі, що проходив з 14 по 16 вересня. Це були дні плідної роботи, що надихали всіх учасників та менторів на пошуки шляхів для втілення задумів команд. 

Початок праці над проектами – це завжди хвилююча мить як для менторів, так і для учасників. Але всіх нас об’єднує одна мета, тому обговорення проектів почалося з легкого старту. Море емоцій та свіжих ідей – саме те, чого ми очікували. 

Дуже приємно, що вже за такий короткий час ми можемо надати фінансову підтримку першим п’яти командам. Радіємо з нашими учасниками та очікуємо на реалізацію проектів. 

Нагадаємо, що UPSHIFT реалізується UNICEF Ukrainе та Фондом “Професійний розвиток Харкова” за підтримки Європейського Союзу. Набір команд для участі у наступній хвилі триває. Учасником проекту може стати мешканець міста Харків віком від 14 до 21 років у складі команди від 3 до 5 чоловік.