Upshift – Україна

Розпочато проект “Step UP: школа для активних підлітків”

13 грудня у Харківському національному університеті внутрішніх справ відбулося офіційне відкриття проекту “Step UP: школа для активних підлітків”. Головна мета проекту – допомога соціально вразливій молоді. Допомогати організатори планують і словом і ділом: сьогодні був презентований план заходів, які передбачає перший етап програми. Перш за все, студенти та учні, що приєдналися до проекту, повинні пройти спеціальну […]

13 грудня у Харківському національному університеті внутрішніх справ відбулося офіційне відкриття проекту “Step UP: школа для активних підлітків”. Головна мета проекту – допомога соціально вразливій молоді.

Допомогати організатори планують і словом і ділом: сьогодні був презентований план заходів, які передбачає перший етап програми.

Перш за все, студенти та учні, що приєдналися до проекту, повинні пройти спеціальну підготовку: засвоїти основи комуникації, навчитися тонкощам психологїї та іншим, не менш важливим, дисциплінам.

Незважаючи на свій юний вік, учасники Step UP впевнені, що зможуть покращити життя багатьох підлітків, яким потрібна допомога. До того ж проект розрахований на неформальне спілкування, завдяки якому набагато легше обговорювати ті теми, якими молодь не поспішає ділитися с батьками та шкільними психологами.

Всі учасники ініціативи були поділені на три команди під керівництвом учасників програми UPSHIFT Україна – авторів проекту Step UP. В якості відзнаки кожен з них отримав футболку з відповідним логотипом.

Нагадаємо, що “Step UP: школа для активних підлітків” – проект студентів, що отримали грант у першій хвилі UPSHIFT Україна. Ментор команди – Олег Кулініч.