Upshift – Україна

У Харкові відбувся перший «Антистрес Fest»

30 березня на території Української Академії Лідерства відбулася грандіозна подія, створена спільними зусиллями команди, що отримала грант у IV хвилі UPSHIFT Україна та ментора Віталія Шеіна. Фест зібрав більше тисячі людей, які були готові все трощити та створювати свою, ідеальну, картину стресостійкої особистості. На заході було багато різноманітних локацій – від биття посуду до лекції […]

30 березня на території Української Академії Лідерства відбулася грандіозна подія, створена спільними зусиллями команди, що отримала грант у IV хвилі UPSHIFT Україна та ментора Віталія Шеіна. Фест зібрав більше тисячі людей, які були готові все трощити та створювати свою, ідеальну, картину стресостійкої особистості.

На заході було багато різноманітних локацій – від биття посуду до лекції психолога та майстер-класу з акторської майстерності. На Антистрес Fest кожен зміг спробувати щось нове для себе, та віднайти найбільш ближчий для себе варіант вивільнення негативних емоцій. Адже мета цього проекту –  показати якомога більше альтернативних методів боротьби зі стресом.

Найбільш актуальними локаціями стали биття подушками, батл сумоїстів, лекція по стресостійкості, батут для дорослих і дітей, биття тарілок, перформанс «спали свою проблему», незвичайний квест, великий твістер та запальна зумба.

Фестиваль тривав з 12.00 до 19.00 години. Слід згадати, що родзинками фесту, були молодіжна рок група та стендап коміки, котрі змусили учасників плакати від сміху та танцювати поки вистачало сил.

Задоволені залишились усі – і діти, і дорослі. Це було справжнє свято позитиву, що подарувало гарний настрій на усю наступну неділю. А головне – навчило, як боротися зі стресом та не давати негативним емоціям узяти гору.