Upshift – Україна

Стартував проект з виготовлення електроскейтів DOPE.ESKATEBOARDS

В минулу п’ятницю проект DOPE.ESKATEBOARDS зібрав усіх бажаючих, покататися на електроскейтах. Це був відкритий Демо день, в який команда продемонструвала здобутки своєї плідної роботи, що керувалася ментором Ларисою Жиліною.   Мета проекту: показати людям цікаве спортивне дозвілля, допомогти знайти нових друзів за відповідними іинтересами. Команда вважає, що спосіб життя людини може не залежити від зовнішніх […]

В минулу п’ятницю проект DOPE.ESKATEBOARDS зібрав усіх бажаючих, покататися на електроскейтах. Це був відкритий Демо день, в який команда продемонструвала здобутки своєї плідної роботи, що керувалася ментором Ларисою Жиліною.  

Мета проекту: показати людям цікаве спортивне дозвілля, допомогти знайти нових друзів за відповідними іинтересами. Команда вважає, що спосіб життя людини може не залежити від зовнішніх обставин, країни, погоди або інтересів інших людей. Головне – це креативність і незвичайний підхід з простим вирішенням проблеми. Хлопці самі збирають якісні, потужні і стильні електроборди для комфортного переміщення по місту або проведення активного дозвілля.

На запуск проекту хлопці витратили чимало сил та часу: познайомилися з зовнішньою економікою і ринковими відносинами, умовляючи виробників продати деталі для бордів дешевше. Познайомилися з правилами логістики. Зрозуміли, що більшість речей простіше навчиться робити самим, ніж привезти з-за кордону. Навчилися робити складні акумуляторні блоки, програмувати контролери. Довго вчилися формувати пластик і провели багато випробувань з ним. Головною метою було зібрати своїми руками електроборди, настільки якісно, щоб їх не можна було відрізнити від дорогих аналогів, що імпортуються з Америки.

До Демо дня був підготовлений спеціальний трек для катання, музика, інтерактиви, щоб дати можливість покататися і отримати хороші емоції всім гостям, серед яких виявилося чимало бажаючих прокатитися. Гості змагалися, вигравали сертифікати і отримували стильні футболки. А ще пригощалися піцою та напоями.

В цей проект команда та ментор вклали багато часту і надалі не планують зупинятися. Сподіваємося, що вже скоро про команду дізнаються і західні колеги, і побачать, що їм можуть скласти конкуренцію звичайні студенти з України.

Минуло лише декілька днів, як запустився проект, та вже багато бажаючих беруть борди в аренду, а повертаючи, вже домовляються, коли вони прийдуть знову. І це не дивно, бо покатушки на електроскейтах – це не тільки приємний привід провести вільний час. Це – море драйву та позитиву, а головне – це об’єднує молодь незалежно від віку, школи чи університету, де вони навчаються.

Ну а для тих, хто бажає приєднатися до цієї спортивної культури, можемо порадити знайти команду в instagram за ніком DOPE.ESKATEBOARDS.