Upshift – Україна

Вітаємо команду з реалізацією проекту Студентський простір «Портал»

Студенти Харківського національного університету імені В. Каразіна реалізували проект, з яким команда взяла участь в першій хвилі UPSHIFT. Ідея полягала в тому, щоб створити вільний простір для здорових розваг в гуртожитку, де живуть українські та іноземні студенти. З цією метою команда реконструювала стару кімнату і створила в ній сучасний молодіжний простір для семінарів, навчання, тематичних […]

Студенти Харківського національного університету імені В. Каразіна реалізували проект, з яким команда взяла участь в першій хвилі UPSHIFT.

Ідея полягала в тому, щоб створити вільний простір для здорових розваг в гуртожитку, де живуть українські та іноземні студенти. З цією метою команда реконструювала стару кімнату і створила в ній сучасний молодіжний простір для семінарів, навчання, тематичних вечірок та інших заходів.

У новому просторі тепло і затишно. Студенти подбали про зміну освітлення та обладнали приміщення всім необхідним. Тепер цей простір може виконувати своє головне призначення – стати міжкультурним містком між студентами з різних країн.