Upshift – Україна

Стартувала IV хвиля UPSHIFT

Розпочато новий етап підготовки соціально активної молоді Харкова, активна фаза якої відбудеться з 14 по 16 грудня. В ці дні у колонній залі північного корпусу Харківського національного університету ім. В. Каразіна ментори та команди будуть вдосконалювати проекти та складати план дій щодо їх втілення. Серед ідей, які запропонували студенти та учні: популяризація жестової мови, створення […]

Розпочато новий етап підготовки соціально активної молоді Харкова, активна фаза якої відбудеться з 14 по 16 грудня. В ці дні у колонній залі північного корпусу Харківського національного університету ім. В. Каразіна ментори та команди будуть вдосконалювати проекти та складати план дій щодо їх втілення.

Серед ідей, які запропонували студенти та учні: популяризація жестової мови, створення центру для допомоги майбутнім мамам, проект по перевірці якості води та інші соціально вагомі теми.

Ентузіазм молоді не перестає вражати, бо всі ці проекти з’явилися завдяки спостережливості учнів та студентів, які запропонували конструктивні ідеї для покращення тієї чи іншої ситуації.

Незважаючи на свій юний вік, хлопці та дівчата не бажають зволікати час та діють вже сьогодні.

Проект UPSHIFT – цевелика можливість для молоді, яка прагне змін. Якщо ваш вік від 14 до 21 року, ви живите у Харкові та бажаєте покращеити життя свого оточення, харків’ян, своєї школи чи інституту, запрошуємо до участі у наступній хвилі, що відбудеться на початку наступного року.

Правила участі у проекті: https://upshiftukraine.org/?page_id=29

Форма реєстрації: bit.ly/UPShiftUA_Apply

Реєстрація у V хвилю триває до 5 січня 2019 року.