Upshift – Україна

Старт проекту: безкоштовний спортзал “Компас”

Сьогодні відкрився новий проект від UPSHIFT Україна – безкоштовний спортзал “Компас”. Зал має однойменну назву “Соціального будинку”, на території якого він знаходиться. До початку робіт зал був мало схожий на місце, де молодь змогла би проводити час, але терпіння та наполеглива праця зробили свою справу! Тут є усе, що потрібно для зайнять: тренажери, турнік, шведська […]

Сьогодні відкрився новий проект від UPSHIFT Україна – безкоштовний спортзал “Компас”. Зал має однойменну назву “Соціального будинку”, на території якого він знаходиться.

До початку робіт зал був мало схожий на місце, де молодь змогла би проводити час, але терпіння та наполеглива праця зробили свою справу!

Тут є усе, що потрібно для зайнять: тренажери, турнік, шведська стінка та спортивний інвентар. Завдяки співпраці з тренерами було розроблено спеціальну програму для різних видів тренувань.

Ментор Віталій Шеін розповів, що пишається своєю командою. Теперь в планах молоді залучити до занять спортом якомога більше підлітків.