Upshift – Україна

Глобальна інноваційна програма для молоді UPSHIFT Україна оголошує набір менторів/ок

ГО “Фонд “Професійний розвиток Харкова” оголошує відбір менторів/ок для роботи з молоддю 14-21 років у програмі UPSHIFT Україна, що впроваджується у партнерстві з Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ). Менторам пропонують роботу part time у великому проєкті, конкурентний гонорар та можливість увійти в пул менторів UPSHIFT, які братимуть участь в нових хвилях програми. Відібрані кандидати: 1. пройдуть […]

ГО “Фонд “Професійний розвиток Харкова” оголошує відбір менторів/ок для роботи з молоддю 14-21 років у програмі UPSHIFT Україна, що впроваджується у партнерстві з Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ).

Менторам пропонують роботу part time у великому проєкті, конкурентний гонорар та можливість увійти в пул менторів UPSHIFT, які братимуть участь в нових хвилях програми.

Відібрані кандидати:

1. пройдуть навчання за спеціально розробленою методологією UPSHIFT на основі підходу Human centered design
2. стануть наставниками 10 молодіжним командам, відібраним для участі в тренінговій програмі UPSHIFT Україна
3. разом з 5 командами-переможцями продовжать участь у програмі та допомагатимуть в реалізації їхніх екологічних та соціальних проєктів

Переважна кількість менторів буде працювати в екологічних хвилях програми. Тому пріоритет при відборі буде наданий тим заявникам, які мають знання з екологічної тематики чи досвід роботи в подібних проєктах.

Які вимоги до майбутніх менторів/ок?

  • мотивація та активність
  • готовність працювати з молоддю 14-21 років
  • досвід проєктної та/чи громадської роботи
  • розуміння тематики соціальних та екологічних проєктів
  • знання цифрових інструментів для роботи в онлайн
  • бажання робити добрі та корисні справи

Дедлайн для подачі заявок: 22 листопада 2020 року (включно)

Щоб взяти участь у відборі, потрібно заповнити анкету за посиланням: https://bit.ly/3ekH76A\

Що таке UPSHIFT Україна та які етапи має?
◾️ UPSHIFT — це глобальна інноваційна програма Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ), яка реалізується у 23 країнах світу. Мета програми — надання молоді навичок 21 століття, що допоможуть їм бути більш успішними на ринку праці.
◾️   Учасники UPSHIFT – команди з 3-5 молодих людей віком 14-21 років, які мають ідеї проєктів, що вирішують актуальні проблеми своїх громад. В рамках UPSHIFT команди у супроводі менторів проходять тренінги із соціальних інновацій, командної роботи, самопрезентації, проєктного менеджменту та розробляють власні проєкти.
◾️   Команди захищають свої проєкти перед незалежним журі. П’ять з десяти команд-учасниць отримують фінансову підтримку та ментора, який протягом трьох місяців допомагатиме їм з реалізацією проєкту.
◾️   В Україні програма UPSHIFT діє з 2018 року. За цей час 190 молодіжних команд взяли участь у програмі, а 96 з них отримали фінансування своїх проєктів.

Дізнатися більше про програму UPSHIFT можна тут:
https://www.facebook.com/UPSHIFTUkraine/ — Фейсбук
https://www.instagram.com/upshiftukraine/ — Інстаграм
+38 067 353 32 31, +38 050 510 14 40