Upshift – Україна

“Карантинна” благодійність від менторів Upshift

Ярослав Бойко — ментор інноваційної програми Upshift Україна. Він став наставником команди підлітків з Краматорська, які відкрили Центр емоційного розвантаження для соціалізації вразливих дітей. Та Ярослав не лише гарний ментор. Він очолює громадську організацію “Клуб рибалок України”. Під час карантину Ярослав в рамках своєї ГО збирає кошти на пошиття масок для дітей-сиріт та дітей, позбавлених […]

Ярослав Бойко — ментор інноваційної програми Upshift Україна. Він став наставником команди підлітків з Краматорська, які відкрили Центр емоційного розвантаження для соціалізації вразливих дітей.

Та Ярослав не лише гарний ментор. Він очолює громадську організацію “Клуб рибалок України”. Під час карантину Ярослав в рамках своєї ГО збирає кошти на пошиття масок для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, робить дезінфектори для обробки укріплень й казарм на передовій, постачає маски для акції “Підвези лікаря” для водіїв-волонтерів. Також через стріми в соцмережах Ярослав запустив серію занять для дітей, щоб вчити їх риболовному мистецтву.

“Зараз ми разом з активістами та колегами закупили новий матеріал та пошиємо ще 1000 масок. Вони поїдуть в інтернатні заклади Торецька, Миколаївки, частину покладемо в продуктові набори для адресної допомоги пенсіонерам”

Насправді, моя організація займається не лише риболовлею. Ми долучаємось до будь-яких питань, які стосуються інтересів і потреб дітей з малозабезпечених сімей, ветеранів ООС, людей з інвалідністю, переселенців. З ними познайомилися, коли організовували різні заходи: від дитячих фестивалів до акцій допомоги учасникам/цям ООС”, – розповідає Ярослав.